5 ANI GARANTIE FARA LIMITA DE Km - Hyundai Sibiu

Viitorul este sigur

Hyundai iti ofera linistea de care ai nevoie prin intermediul unui pachet de garantie caracterizat prin transparenta. Serviciul „5 ani garantie fara limita de kilometri” reflecta angajamentul nostru de a oferi calitate si asistenta superioara.
Nu mai ramane decat sa te bucuri de calatorii mult timp de acum inainte.

Pachetul „5 ani garantie fara limita de kilometri”

Increderea deplina in produsele noastre este sustinuta de pachetul „5 ani garantie fara limita de kilometri”, care este oferit pentru toate autoturismele noi ale gamei Hyundai (cu exceptia celor destinate activitatilor de taxi, scoli de soferi si serviciul de inchiriere masini).

Pentru modelele fabricate incepand cu anul 2017, garantia de 5 ani fara limita de kilometri se aplica doar autoturismelor Hyundai care au fost vandute initial de catre distribuitorul autorizat Hyundai catre clientul final, asa cum este prevazut in termenii si conditiile din pasaportul de service.

„5 ani asistenta rutiera”

In cazul in care autovehiculul se afla imobilizat, Hyundai Asistenta Rutiera este alaturi de tine si iti ofera prompt intregul suport, pentru a depasi situatia neplacuta, 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Tractarea se efectueaza pana la cel mai apropiat reparator agreat Hyundai pe teritoriul Romaniei si in tarile din Europa.

Contact: 0753.127.127. Detalii suplimentare regasiti in pasaportul de service.

„5 ani verificari tehnice periodice gratuite”

O inspectie vizuala specializata, gratuita, este realizata de catre reparatorul Hyundai asupra unor puncte cheie ale vehiculului, pentru a identifica si solutiona orice problema si a va asigura deplasari fara griji.

*Aceste inspectii sunt independente de intretinerea periodica.

„12 ani garantie antiperforare”

Se acorda pentru piesele metalice care alcatuiesc caroseria autoturismului – capota, motor, capota portbagaj, hayon, plafon, usi, aripi, stalpi.

Sunt excluse vehiculele comerciale usoare si autoturismele utilizate in regim de taxi, scoli de soferi si serviciul de inchiriere masini.

In cazul in care autoturismul a fost achizitionat in scop comercial (scoli de soferi, taxi, companii de inchiriere auto sau transport marfa, dar fara a se limita la exemplele menţionate), garantia va fi acordata respectand aceleasi restrictii sau limitari ale perioadei prezentate in pasaportul de service, la capitolele „Ce nu este acoperit de garantie” si „Limitari garantii”.

Garantia* autoturismului este acordata si asigurata de catre producatorul Hyundai Motor Company prin intermediul Hyundai Auto Romania si reprezentantii autorizati Hyundai.

Astfel, pentru orice tip de cerere referitoare la garantie, Hyundai Auto Romania si reprezentantii autorizati Hyundai isi rezerva dreptul asupra deciziilor finale. In Romania, garantia se aplica autovehiculelor Hyundai in conformitate cu Ordonanta nr. 21/ 1992 cu toate modificarile si republicarile ulterioare si Legea nr. 449 din 12 noiembrie 2003 modificata si republicata, implicit tuturor componentelor si dotarilor de prim montaj cu care a fost vandut autoturismul si care prezinta defectiuni de fabricatie.

         *Garanţia se acorda doar pentru piesele sau subansamblele care prezinta defecte de fabricatie sau de material.

         *NU se acorda garantie pentru defectele aparute ca urmare a uzurii in timp sau a exploatarii necorespunzatoare a autoturismului.

         *Hyundai ofera clientilor 5 ani garantie fara limita de kilometri pentru toate autoturismele noi vandute prin reteaua oficiala din Europa.

Contactează-ne!

Leave this field blank