Hyundai IONIQ 5 - Hyundai Sibiu

Fă cunoștință cu Hyundai IONIQ 5

Hyundai IONIQ 5 este primul autovehicul electric al gamei care utilizeaza platforma Hyundai E-GMP. Arhitectura E-GMP asigura un ampatament lung, contribuind la maximizarea spatiului interior. Designul inovator, materialele ecologice utilizate, performantele remarcabile, sistemul de incarcare ultra-rapida, functia Vehicle-to-Load (V2L), precum si caracteristicile avansate pentru conectivitate si pentru asistenta conducatorului auto se armonizeaza perfect pentru a oferi noi experiente clientilor.

E timpul pentru Hyundai IONIQ 5

Hyundai IONIQ 5

Redefineste mobilitatea electrica

  • Lansarea noului model consolideaza angajamentul Hyundai privind sustenabilitatea;
  • Hyundai IONIQ 5 ofera performante remarcabile si un sistem de incarcare ultra-rapida (400 V; 800 V);
  • Functia V2L permite alimentarea sau incarcarea oricarui dispozitiv electric (bicicleta electrica, scuter electric sau echipament de campare).

Design Exterior

Designul exterior unic al IONIQ 5 se caracterizează prin linii curate și ascuțite,
creând un aspect elegant și sofisticat.

Designul distinctiv și inovator al IONIQ 5 oferă o experiență unică
care poate fi savurat doar în BEV-uri dedicate, sugerând o schimbare fundamentală
în abordarea de proiectare.

Capătul său frontal este împodobit cu tablouri de lumini inspirate de pixeli sugestive
a tehnologiei digitale din interior.

Design Interior

Tabloul de bord modular al modelului include un ecran de infotainment full-touch de 12 inci, scutit de butoane dure și un cluster digital de 12 inci fără capotă, care afișează informații legate de EV în timpul conducerii, cum ar fi starea bateriei și stațiile de încărcare din apropiere. Adiacent la gau digital

Suficient spațiu pentru toate nevoile tale

Interiorul spațios și personalizabil este o casă departe de casă

Customizabil

Spațios

Universal Island, o consolă centrală mobilă inovatoare care poate aluneca înapoi până la 140 mm.

Scaune cu gravitate 0

IONIQ 5 este echipat cu scaune frontale ‘Zero-Gravity’ reglabile electronic. Scaunele se înclină la unghiul optim, oferind o senzație de greutate pentru ocupant, de unde și denumirea de scaune „Zero-Gravity”. Hyundai a redus grosimea acestor scaune față cu aproximativ 30 la sută, oferind mai mult spațiu pentru cei așezați în al doilea rând. Acest lucru permite pasagerilor să personalizeze spațiul interior în funcție de diferite nevoi și situații.

Vision Roof

Plafonul lui IONIQ 5 oferă interiorului un sentiment mai mare de deschidere, deoarece tavanul IONIQ 5 este format dintr-un panou mare de sticlă, fără materiale de sprijin.

Am pregatit o serie de sfaturi utile si interesante pe care le poti accesa AICI. Ne poti urmari si pe pagina noastra de Facebook.

Contactează-ne!

Leave this field blank